Zeker van rendement, continuïteit en kwaliteit met Voeders Huys

03/12/2020

Bij Voeders Huys nemen we vijf generaties aan kennis en ervaring mee in de samenstelling van onze mengvoeders. Ons hoofddoel: jou altijd van het beste voeder voorzien. We specialiseerden ons van bij het begin bewust in mengvoeders voor varkens, pluimvee en rundvee. Daarnaast hebben we nog een variatie aan andere voeders in ons assortiment. Zo kunnen we op vandaag garanderen dat je met onze voeders altijd zeker bent van rendement, continuïteit en kwaliteit.

 

Zeker van rendement bij varkens, pluimvee en rundvee

Als varkens-, pluimvee- of rundveehouder wil je jouw resultaat en rendement continu vergroten. Je kunt dat behalen door een combinatie van huisvesting, genetica, prijsvorming, gezondheid van de dieren én door de juiste voeders. Wij bij Voeders Huys ondersteunen jou daar van bij de start bij.

 

Onze afdeling nutritie is continu bezig met onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen en producten om optimale rendementen te bekomen in de veehouderij. Van daaruit stellen we uitgekiende en geoptimaliseerde voederprogramma’s samen die aan de nutritionele behoeften van vandaag én morgen voldoen.

 

Elk dier heeft andere voedingsbehoeftes en moet op een andere manier ondersteund worden om het beste rendement te behalen. Ons gamma aan mengvoeders bestaat daarom uit samengestelde voeders en kernen, aangepast aan de specifieke noden en leeftijd van de dieren. Deze verschillen naargelang het ras, de leeftijd en eventueel drachtstadium. Denk maar aan drachtige zeugen, biggen, vleesvarkens, het afmesten, het bevorderen van de fok en eierproductie van pluimvee, het opfokken en kweken van runderen, voor melkvee en vleesvee. Aan de hand van jouw beoogde rendement stellen we je graag onze producten in detail voor.

 

Zeker van continuïteit

Dankzij twee volledig operationele productiesites kunnen we een enorm grote capaciteit aan. Onze schaalgrootte werkt absoluut in jouw voordeel: we produceren in grote hoeveelheden en kunnen dat ook snel. Jouw levering laat meestal niet op zich wachten, want continuïteit wordt gegarandeerd.

 

Klaar voor maximaal rendement?

Wil jij ook verantwoord het maximum uit jouw dieren halen? Laten we een eerste afspraak plannen: +32 (0)50 31 80 38 of info@voedershuys.be.

Share